Bli med i Team Nordre Vestfold

Oppstart torsdag 13. juni på Bibo

Foto: Stian Ormestad - ReAvisa

Team Nordre Vestfold starter opp sesongen torsdag 13. juni kl. 18.00 på Bibo!

Team Nordre Vestfold er et samarbeid mellom klubbbene i nordre Vestfold; Ivrig, Botne, Hof, Svarstad, Sande og Skoppum. Teamet er for utøvere fra 15 år og eldre (dvs. for de som fyller 15 år kommende sesong - 2005-årgangen med andre ord) Dette er et flott tilbud hvor det er ukentlige samlinger med dyktige trenere. Sted for treningene rullerer stort sett mellom de forskjellige klubbene.

Teamet har også et supert opplegg rundt de nasjonale rennene (Hovedlandsrenn og Norgescup) som stort sett sikrer topp glid og godt feste! Veldig greit for oss som ikke er helt på høyden når det gjelder skiprepp!!! Og når  vi er inne på nasjonale renn, er det verdt å nevne at Ivrig de siste sesongene vært veldig flinke til å dekke en stor del av de økonomiske utgiftene det er ved å delta på disse rennene! Dette for å sikre at så mange som mulig blir med oss over i juniorklassene!

I og med at det tynnes ut i rekkene jo eldre man blir, vil Team Nordre Vestfold være et supert tilbud, hvor man kommer sammen mange på samme alder og man får dermed en bedre matching. Treningene til teamet ligger stort sett på onsdager. Det vil dermed være mulig å delta på treningene våre på Bibo, som er på tirsdager og torsdager. Her får man både i pose og sekk!

Første trening til teamet blir som nevnt torsdag 13. juni på Bibo med oppstart kl 18.00. Økta blir på barmark, så still i løpesko og vanlig treningstøy. Til nye utøvere: Ikke nøl med å komme på de første treningene, du kan gjerne være med noen ganger før du bestemmer deg for å bli med!

Informasjon om treninger vil komme på facebook-gruppa Team Nordre Vestfold Her finner dere også oppdatert årshjul. Bli medlem der!

Velkommen til gamle og nye TNV'ere

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift