Sterkt av Ivrigs skiskytterlag i Holmenkollen

Try-stafetten onsdag 27. mars

Onsdag kveld 27.03.2019 ble den tradisjonsrike Try-stafetten arrangert i Holmenkollen som også er Kretsmesterskapet til Oslo og Akershus. IL Ivrig Skiskyting stilte med 9 utøvere og stilte et fullt lag i 11-12 års klassen og et fullt lag i 13-14 årsklassen. Utøverne i 11-12 årsklassen Oscar Joberg Horn, Lovise Horn og Torben Grytnes Thornquist (se bilde) hadde som mål og forbedre tredjeplassen fra i fjor. Det klarte de til gangs for de dro til Holmenkollen og vant stafetten hvor 20 lag deltok. Etter fantastisk skyting på de 2 første etappene ble det litt spenning etter første skyting på tredje-etappe. Med 2 strafferunder og god skyting på siste runde kunne likevel laget gå inn til seier med 45 sekunder.

I 13-14 årsklassen deltok 5 løpere. Vebjørn Horn og Robert Ursin-Holm Walle gikk en etappe hver og var nr. 3 etter sine 2 vel gjennomførte etapper. Med litt for mange strafferunder, men med god fart i sporet endte Sindre Andreas Søby, William Cumbes Pedersen og Håkon Milliam Ustad som nr. 6 av 24 lag.

I 15-16 årsklassen gikk Sebastian Joberg Horn en flott etappe og var nr. 5 etter sin etappe. Neste utfordring for IL Ivrig Skiskyting er nå avsluttende NorgesCup for juniorene på Liatoppen i Ål, hvor rekruttene avslutter sesongen samme sted med over 1150 deltakere under Liatoppen skiskytterfestival helgen etter.

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift