Thea og Andreas klubbmestre

Største deltakelse på mange år i Ivrigs klubbmesterskap!!!

Tirsdag 19. mars ble 2019-utgaven av IL Ivrig sitt klubbmesterskap arrangert under flotte forhold. Føret stod i sterk kontrast til forrige helgs skirenn på RE-torvet skistadion da det var løst og sugende. I dag var det skarpt og dermed raske forhold!

Fellesstarten som skulle kåre klubbmesteren i jente- og gutteklassen gikk over henholdsvis 6 og 8 runder (hver runde på drøye 1 kilometer)
Ellers var det alt fra en runde på de yngste til fire runder på de "nest" eldste.

Veldig gøy var det å se så mange av den yngre garden - det lover godt for etterveksten i klubben! Vi håper dere blir med videre!

Resultatene finner dere ved å klikke her, eller:

Resultater offiselt klubbmesterskap - gutter
Resultater offiselt klubbmesterskap - jenter
Resultater alle klasser

 

Raskeste jente, og dermed ny klubbmester, ble Thea som suste - med god glid - gjennom løypa og inn til bestetid i jenteklassen, fulgt av Lovise på 2. plass og Sylvia på bronseplass. Dermed ble det to stk. Aaland på pallen, og disse to blir sikkert vartet opp med nybakte boller og varm kakao av Tom når de kommer hjem i kveld!

I gutteklassen dannet det seg fort en duo i tet, bestående av Casper og Andreas. Disse lå lenge sammen, men rundt halvveis stakk Andreas ifra, og sikret dermed klubbmester-fatet for andre året på rad. Bak disse to, kjempet det lenge tre utøvere - Vebjørn, Oscar og Sebastian. Vebjørn trakk det lengste strået og sikret seg det nederste trinnet på pallen og Oscar fulgte på "den sure" fjerdeplassen. Hvor Sebastian måtte gi slipp på denne duoen, er tidtakerne litt usikre på, men det verserte noen rykter om at han hadde blitt felt av sin egen mor et eller annet sted ute i løypa. Vi velger å ikke navngi denne moren, av fryk for represalier fra sønnen.

Yngstemann i dagens klubbmesterskap var Melvin Grytnes Thornqist. Han er født i 2014! Når vi da finner frem kalkulatoren, finner vi raskt ut at han er bare 5 år gammel! Melvin fullførte sin runde på den sterke tiden 08:14.1. Hurra for Melvin!

Så over til den eldre garde. Noen ankom stadioen i håp om å kun gå fire runder. Da de fikk beskjed om at de skulle gå dobbelt så langt, måtte tviholde på dem og praktisk talt tvinge startnummerne på dem. Dessuten fikk de beskjed om at de fikk grøt hvis de fullførte, så da løste det seg.

Siden yngstemann ble nevnt, så bør vi vel også nevne eldstemann(?). Terje stiller opp, han - og fullførte i god stil, selv om han muligens håpet at det var som i de første femmilene i Holmenkollen: Matstasjon med koteletter, egg og rømme rundt halvveis.

Gratulerer til alle deltakerne!!!

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift