Nok en fantastisk helg for IL Ivrig Skiskyting.

på Grønkjær skistadion

Lørdag 02. mars dro 10 ivrige skiskyttere til Grønkjær (mellom Notodden og Bø) for å delta på kretsens Tinn Sparebank Cup. Totalt var det 110 deltakere på lørdagens Normal distanse. Nybegynnerne Vilde Joberg Horn og Olivia Grytnes Thornquist startet dagen med flott innsats.

12-åringene Lovise Horn, Oscar Joberg Horn og Thorben Grytnes Thornquist viste igjen at de er noen gryende skiskyttere. Lovise vant sin klasse, det samme gjorde Oscar med Thorben som andremann.

I J14 viser Nora Njølstad Randby at hun er best i klassen med en seiersmargin på over minuttet. Det samme gjør gutta i G14 hvor Robert Ursin Holm-Walle vant, Vebjørn Horn ble nr. 4, Sindre Andreas Søby, nr. 5 og Håkon Milliam Ustad nr. 7.

Søndag 03. mars stilte IL Ivrig Skiskyting også med 10 løpere i søndagens Fellesstart hvor det deltok 90 løpere. Etter snøfall i løpet av natten og mange plussgrader utpå dagen ble det en tung dag på jobben.
Men, nybegynnerne satte standarden hvor Olivia gikk først over målstreken med Vilde rett bak.

Lovise i J12 byttet plass med gårsdagens andreplass og ble nr. 2 i J12. Også gutta i G12 byttet plass med seier til Thorben (10 treff) foran Oscar på andreplass.

I G14 var det Vebjørn som krysset mållinjen først, med Sindre på 3. plass, Robert nr. 5 og Håkon nr. 7.

Andrine Kvilhaug Skavhellen avsluttet dagen med et flott løp i K17.

Neste helg ser vi frem til kretsens sesongavslutning i Fyresdal før vi lader opp til årets høydepunkt Liatoppen Skiskytterfestival med 1150 deltakere fra mange land og 17 deltakere fra IL Ivrig Skiskyting.