Tre KM-medaljer på langdistanse og sprintrenn i herlig vintervær

Heddal på lørdag og Sandefjord på søndag

I helgen har det vært to renn i vår skikrets. Først ut var Heddal idrettslag som arrangerte KM i langdistanse, fellesstart. Kun tre Ivrigløpere fant frem til Grønkjær skiarena denne lørdagen, men disse sørget for at det, i bagasjen på hjemveien, lå KM-medaljer i alle valører.

Andreas gikk et sterkt løp i en sterk 16-årsklasse. De to beste i denne klassen, var det ikke noe å gjøre med denne gangen, men bronsemedaljen hadde han i lommen praktisk talt gjennom hele løpet. Bra Andreas.

Casper klinket til med en solid 2. plass i 15-årsklassen. Som Andreas, måtte også Casper gå store deler av løpet alene og dermed gjøre jobben selv. Jobben ble solid gjennomført og belønningen ble en sølvmedalje i KM. Well done!

Markus endte på toppen av pallen på lørdag. Var nok ikke det sterkeste heatet han gikk i, men han hadde full kontroll gjennom hele 15-kilometeren, og når han økte farten halvveis inn i løpet, slapp de andre som overmodne epler fra epletrærna. Men: GULL er GULL.
Vi bør vel kanskje minne han på at konkurransen neste helg i norgescupen, antakelig blir LITT hardere. Men det går riktig vei, i allefall!

På søndag arrangerte Runar Ski det tredje rennet i TV-cupen. På programmet stod klassisk sprint for de "eldste" og vanlig kretsrenn for de under 13 år.
Og da sømmer det seg vel å starte med kretsrennet. I de yngste gruppene hadde vi kun en løper med fra Ivrig, men han satte derimot tydelige spor etter seg. Knuste all motstand i 12-årsklassen og vant med godt over halvminuttet.

Så over til selve sprinten: Vår eneste deltaker på jentesiden var Thea. Hun kom helt til A-finalen og endte til slutt på en god 6. plass.

Både Simen og Vebjørn fortsetter å bestige paller rundt om kring i omegnen. Simen vant en klar seier i 13-årsklassen. Full kontroll hele veien. Litt mer spennende var det i 14-årsklassen. Her fikk Vebjørn tildelt seieren etter målfoto. Vebjørn fikk et veldig gledelig besøk på pallen av en annen Ivrig-løper: Herman kom på 5. plass i prologen, men gikk en meget sterk finale og endte opp på en super 3. plass. Hurra for Herman!
Emil var jammen ikke langt unna pallen i samme klasse som Simen. Han avanserte en plass opp fra prologen, og endte dermed på en strålende 4. plass.

Hadde bare ikke vært for tre Runar-løpere og en Gjerstad-løper, hadde Casper vunnet sin klasse. Men nå har det seg sånn at disse tre Runar-løperne og denne ene Gjerstad-løperen var med, da... Uansett en fin 5. plass ble det på Casper i konkurranse med 8 andre. Midt i haugen, med andre ord - og der er det jo trygt og godt!

Martinius gjennomførte sitt første renn etter litt sykdom, og fortsatte trenden med å gå gode løp. Nest øverste trinn på pallen ble det i dag - samme plass om på prologen.

Markus har - i følge en konkurrent - ikke skjønt at man skal vike når noen andre vil ha det sporet han går i... Markus glemte å flytte seg da en skiløper fra Larvik ville ha sporet hans. En liten ishockey-takling, og vips så hadde Markus gitt fra seg sporet. (og havnet på snørra med skia i været og tenna i snøen) Men nå har han ihvertfall lært at man skal passe seg når andre synes at nettopp hans spor er det aller beste å gå i!

Den som gikk LENGST på ski i dag, var en liten tass med rød Ivrig-jakke. Uansett når på dagen man tittet seg rundt, fikk man stort sett øye på vesle Sivert sprette opp og ned og hit og dit i skiløypene. Gratulerer til dagens mest IVRIGE!

Nå krysser vi fingerene regnværet Yr melder ALDRI dukker opp!

 

 

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift