Tiril og Martinius med gode løp under søndagens Norgescuprenn

...og åtte raske Ivrigløpere deltok i Hofrennet

Det sitter vel antakelig en hyggelig kar i Fon og spiller Fortnite med god samvittighet akkurat nå. Smiler gjør han nok også - det bør han i hvertfall.

Martinius har ikke vært den som har preget resultatlistene tidligere sesonger, men har gjort et stort sprang i år. Det resulterte i poeng i norgescupen under rennene i Konnerud. En meget sterk 41. plass av nesten 200 deltakere i langrennslandet Norge, er imponerende. Dagens klassiske 10-kilometer i beinharde løyper passet tydeligvis Martinius som virket uforskammet sprek i motbakkene i Konnerud!

Gratulerer med karrierens så langt beste løp!

Tiril bør vel nevnes før Martinius, kanskje. Hun plukket med seg en god slump med poeng. 14. plassen på søndagens 7,5 km utløser 42 poeng, som kan være greit å ta med seg. Målet er nok enda noen plasser høyere opp på lista, men pila peker riktig vei! Gratulerer til Tiril.


Suser av gårde... (foto: Elin Katrine Knotten)

Sophie leverte også solid innsats i helgen, imponerende innsats i knallharde bakker. Tor Anton går til sengs i dag, etter å ha spist seg mett på høydemeter. Han gikk hele 20 kilometer. Det vil si fire runder i en ganske så fæl 5-kilometerssløyfe. Markus valgte å stå over i dag, og går til sengs med en liten forkjølelse... (som vanlig)

I Svarstad gikk Hofrennet av stabelen i dag. Åtte løpere fra Ivrig stilte til start.

De to yngste løperne fra klubben, Alvhilde (8) og Adam (10) gikk så det luktet svidd i dag. Nesten så snøen smeltet og trekkfuglene kom tilbake, faktisk. Syvert stilte til start i 12-årsklassen og suste gjennom løypa og endte på en 25. plass.

I 13-årsklassen gikk Thea som vanlig et godt løp. Dagens innsats resulterte i en fin 7. plass, mens Emil endte på en 8. plass i samme årsklasse, kun 45 sekunder bak vinneren.

Herman er tilbake i skisporet igjen og innsatsen i dag ble belønnet med en 13. plass. Både Casper og Andreas endte topp-10 i sine klasser, henholdsvis på 10. og 5. plass. Sterk innsats!

Den ivrigløperen som stakk av med seier i sin klasse var Kristoffer. Han har blitt en gammel mann og stilte til start i SENIOR-klassen. Han har fått sin egen store artikkel i tb.no av Even Grinvoll i dag, så for at han ikke skal bli alt for høy på pæra, så lar vi være å nevne noe mer om seieren hans her på siden. Artikkelen kan evt leses her...

Ha en fin uke med bla. poenglangrenn på tirsdag! Møt opp!

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift