Elleve fjellgeiter fra Ivrig i Pinåsløpet

Sol, sommer og Pinås!

Foto: Truls Lian, Østlandsposten

Lørdag 16. juni ble Pinåsløpet igjen arrangert i Lardal. Også denne gangen i flott sommervær!

Elleve ivrigløpere gjennomførte i stor stil dette løpet, som vel skal sies er relativt slitsomt, hvis man tenker å løpe gjennom hele løypa. MEN det er også mulighet til å både løpe og jogge og gå i løypa - både med og uten tidtaking. Sonja og Birger tok runden uten tidtaking, og oppfordrer alle andre å gjøre det samme neste år!


Foto: Truls Lian, Østlandsposten

Lovise løp en forkortet utgave av Pinåsløpet (10-12 år) - ca 2 kilometer og kom i mål på rett over 14 minutter.

I Pinåsløpet Aktiv, som går med tidtaking og er på drøye 7 kilometer, ble det i år fire pallplasser til IL Ivrig.

Markus var raskest av oss fra Ivrig denne dagen, tett fulgt av Martinius. Disse havnet på henholdsvis 2. og 3. plass i sine klasser. Markus var litt irritert over at han ikke klarte å bli skikkelig sliten denne dagen... (Hvis noen lurer på om det kanskje kan være litt vanskelig å ta seg helt ut i denne løypa, så har jeg svaret: Det er IKKE vanskelig!)

Andreas hadde løpt 2000 meter i Tyrvinglekene dagen før og kjente nok det i beina. Allikevel en fin fjerdeplass i sterk konkurranse. I samme klasse løp Oscar, som hadde en hard fight med Vebjørn siste kilometeren, inn til en 8. plass.

Vebjørn løp inn til en flott 3. plass i klassen 13-14 år. Han lå i ryggen på undertegnede hele veien, men var frekk nok til å dundre forbi en litt passiv 45-åring i de bratte bakkene nedover mot mål. Frekt!

Kolbjørn fulgte på plassen bak Vebjørn. Vanligvis er Kolbjørn fryktelig pratsom når han er ute og løper - i bakkene opp mot toppen tror jeg selv Kolbjørn var ordknapp...

I oldboysklassen satte både undertegnede og Halvor solide personlige rekorder!

Oscar i fint driv, med Vebjørn jaktende bak. Foto: Truls Lian, Østlandsposten

Andreas og Martinius er klare til å gyve løs på bakkene. Foto: Truls Lian, Østlandsposten


Vebjørn i lange klyv nedover bakkene. (Den figuren i bakgrunnen er en eldre mann som syntes det var litt skummelt å løpe fort ned steinete, sandete og grusete bakker. jmf. stilen.)


Markus smiler og er fornøyd med ny tallereken med hjortemotiv

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift