To ivrigløpere på pallen under birkebeinerløpet

Kristin på 2. plass på Birken Fjellmaraton og Arne på 3. på Ultrabirken

I helgen var fem løpere fra Ivrig med på årets Birkenarrangement på Lillehammer. Sammen med våre fem løpere fra IL Ivrig, hadde også 30 varmegrader fra IL Sola meldt seg på, og gjorde det hett for våre løpere.

Kristin løp Birken fjellmaraton - 42 kilometer, og endte på en strålende 2. plass i sin klasse - kun syv minutter bak vinneren. Kristin løp med krampe titt og ofte de siste 20 kilometerne og vurdererte å gi seg bare to kilometer før mål. Heldigvis møtte hun på noen vennligsinnede publikummere, som hjalp henne med litt utstrekning! At hun fikk pølse i lompe i mål - og ikke den vanlige suppa, var hun ikke spesielt fornøyd med. Men ellers strålte hun om kapp med sola!

Arne løp tidligere i sommer Soria Moria til Verdens ende, et løp på 165 kilometer, så helgens Ultrabirken ble vel sett på som en sprintdistanse for han. Arne kom på en flott 3. plass - ett minutt foran sin gamle rekord!

Tove, Elisabeth og Knut løp den "korteste" distansen - halvmaraton. Både Tove og Elisabeth klarte merket - Elisabeth fikk i tillegg premie for sin 30 plass av 202 deltakere i sin klasse.

Gratulerer til alle sprekingene!

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift