Tre ivrig-løpere topp 15 i BDO-mila

Stor deltakelse fra Ivrig!

Den årlige BDO-mila samlet i år godt over 600 deltakere - stort og smått, og i år stilte Ivrig med rundt 12 deltakere.

Først ut var Veronica som suste rundt messedammen i Micromila. Dette løpet er for de aller yngste og er på ca 400 meter. Veronica satte standarden, så var det bare for de litt eldre og følge opp på de litt lengre distansene!

Neste ut var Barbo, Elisabeth, Emil og Truls - som løp uten tidtaking - Elisabeth, Emil og Truls løp Mini-mila, som er halvparten av BDO-mila. Rask hoderegning tilsier da at de løp 5 kilometer. Barbo doblet og tok like gjerne to runder! Disse løp som sagt uten tidtakning, men la oss anta at tidene deres var av de bedre som stilte opp!

Så over til selve utfordreren, som løpet over 10 kilometer kalles.

Emil, Oscar, Vebjørn, Viktor, Andreas, Martinius, Markus og gamlefar selv representerte Ivrig i løypene som gikk hovedsaklig i skogen rundt messeområdet. Tradisjonen tro, stilte også i år representanter fra skilandslaget opp. I år var det Sjur Røthe og Simen Hegstad Krüger som stilte til start. Markus følte seg pigg i dag og dro på Sjur Røthe hele førsterunden og passerte likt med han. Dessverre fikk han magetrøbbel og andrerunden ble i tyngste laget. Allikevel holdt det til en sterk 8. plass totalt.

Ivrig fulgte opp med flere topplasseringer: Martinius og Andreas knivet sammen hele løpet og endte på strålende 13. og 14. plass! Stor Ivrig-dominas, med andre ord!

Oscar, Vebjørn og Viktor løp også sterke løp i varmen, mens den eldste av ivrig-GUTTENE, drømte seg hjem til sofaen godt ut i andrerunden. Å løpe seg ned etter løpet, er oppskrytt - og ikke minst SLITSOMT!

Heldigvis stilte Ivrig med en relativt stor heiagjeng - som også i år hadde plassert seg i bratteste bakken i løypa! De har vel en forkjærlighet for å se andre folk slite...

Neste post på løpsprogrammet er Pinåsløpet neste helg! Håper å se mange ivrigløpere da også!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift