23 unge, lovende skitalenter deltok på klubbmesterskapet

Andreas og Elisabeth kan føre opp tittelen som klubbmestere på sin CV

Det er mange år siden vi har arrangert klubbmesterskap under så flotte forhold som i dag!

23 mer eller mindre UNGE og lovende løpere stilte på startstreken rundt klokka halv syv, torsdag kveld. Årets renn ble arrangert i klassisk stil og deltakerne ble servert trikkeskinner av ypperste klasse. Takk til løypekjører Helge Skaug!!! (Og i den sammenheng er det verdt å nevne at Helge hadde sin første tur med ski på beina i dag - selv om han GARANTERT har tilbrakt mer tid i løypenettet enn noen av skiløperne som deltok i dag - stor takk til løypekjørerne denne vinteren - de må ha mareritt om snøfall langt ut i sommeren dette året!)

De aller yngste løperne hadde først trening sammen med Vidar og Thomas og deretter gikk de den vanlige 500-meterløypa de går under poengrennet. Hans Elias var yngstemann som stilte til start i dag - 7 år. Ruth Emilie, Sienna, Ingrid - alle 8 år - gikk også sløyfa på 500 m.  Håper vi ser dere på mange renn neste sesong!

Vilde, Adam og Oskar gikk en kilometer. Vilde vant sin klasse i uklassingsstil med tiden 6,48. Adam stakk av med seieren i 9-årsklassen, rett foran Oskar. Kun 25 sekunder skilte disse to.

Lovise vant også sin klasse - like klart som Vilde - med tiden 8,50. Hun gikk to kilometer. Det gjorde også Oscar og Thorben som kom på henholdsvis 1. og 2. plass.
Samme distanse gikk også 12-åringene Emil og Jonas. Her vant Emil foran Jonas.

Vebjørn, Herman, Sebastian og Kolbjørn er - med sine 14 somre og vinter - pukka nødt til å gå 3 kilometer. Men det klarte de jo bra. Kun ett drøyt minutt skilte disse fire. Vebjørn vant sin klasse og Sebastian stakk av med seier i 14-årsklassen.

Hvis Vilde og Lovise var suverene vinnere i sine klasser, var Truls minst like suveren vinner i 15-årsklassen. Han slo seg på brystet og feiret sin første seier i et skirenn med tre plater nystekte vafler! Stekt av selveste Vaffel-Birger

Så til kronen på verket - kåringen av årets klubbmestere! Og hvilken spenning vi fikk servert!!! Spesielt i JENTEklassen!
Løpet ble akkurat så jevnt å spennende som publikum kunne håpe på - to av klubbens unge, lovende talenter kjempet en voldsomt spennende kamp ute i sporet. Det ble en jevn kamp mellom Sverige og Norge helt til det gjenstod en kilometer. Da satte Elisabeth inn sitt velkjente Grytnes-rykk, som unge svenske fru Langslet ikke kunne svare på. Klubbmesteren på jentesiden heter i år - ikke overraskende ELISABETH GRYTNES. (Det skulle tatt seg ut at vi fikk en SVENSK klubbmester, da gitt!)


Etterveksten på jentesiden i Ivrig er sikret for mange år fremover

I herreklassen ble distansen kortet ned til 6 kilometer - siden deltakerne ENTEN ikke vanligvis går lenger enn 5 kilometer ELLER syntes 6 kilometer holder i MASSEVIS! Gruppen med en snittalder på ca 30 år var enstemmige i avgjørelsen.
Klubbmesteren i gutteklassen heter i år ANDREAS HEIERSTAD.


Disse tre unge guttene som snart skal konfirmeres, skinte om kapp med sola.

Vi gratulerer den ene og den andre, og takker alle som hjalp til!


 

 

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift