Klart for vinterens vakreste eventyr!

Torsdag 15. mars

Små og store, unge og gamle!

Det har vært - og er - en fantastisk vinter og endelig kan vi arrangere klubbmesterskap på hjemmebane i hele lysløypa. Sist gang vi arrangerte klubbmesterskap på Bibo ble bare rulleskiløypa brukt og deltakere slet med å holde tellingen på antall runder... Det bør ikke bli noe problem i år.

I og med årets vinter har vært eventyrlig, regner jeg med at alle har fått gått mye på ski, og har prikket inn toppformen frem mot klubbmesterskapet! Ikke bare de unge, men også de litt eldre unge.

Det ryktes at både Birger og Thomas er i knallform for tiden og ligger i høydetrening på Mesnali denne helgen. Hans Georg, Harald, Barbo og Elisabeth har gått flere seedingrenn frem mot klubbmesterskapet, og alle ser ut til å være seedet og dermed er sikret gode startposisjoner i fellesstarten førstkommende torsdag.  Annika är också taggad inför mesterskapet och behöver bara komma på nätet så att hon kan anmäla sig till rennet. Terje svarte følgende på spørsmålet han fikk sist poengrenn: Om jeg er uslåelig? Jeg må ha iallfall ha en dårlig dag dersom noen skal slå meg under klubbmesterskapet, så her er det bare å glede seg! Niklas håper på kaldt vær, for han går helst i minus!

Får vi oppleve historiens største startfelt i klubbmesterskapet vårt?
PS! De som IKKE stiller til start blir satt til GRUSOMT kjedelige oppgaver: ta tiden, tørke sikkel av deltakere etter målgang, rydde opp etter rennet osv. osv.

Stilart: Klassisk

Etter rennet samles vi inne i Vålehallen, så ser vi hva de som ikke stiller til start i rennet, serverer oss!

Klubbmesteren for jenter og gutter (eller kvinner og menn om man vil)  blir kåret i en fellesstart som starter ca kl. 18.30.

LItt usikker på distansene ennå, men kommer tilbake til dette...

Påmelding fra kl. 17.45. Møt opp i god tid for påmelding og litt oppvarming.

Vi ses!

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift