Innholdsrik vinterhelg venter rett rundt hjørnet!

KM-stafetter, Minibagler'n på Revetal og skikafe på Våle prestegård

For de som ikke er opptatt med å gå enten KM-stafetter eller skikytterkonkurranser rundt om, er det allikevel gode muligheter til å være med på lokale aktiviteter i helgen.

ReAvisa_Remiddelalderdager_lor_024_NETT
Minibagler'n (Foto: Stian Ormestad, ReAvisa)

I helgen arrangeres Re Middelalderfestival for ellevte gang, og på lørdag er det klart for Minibagler'n - et barneskiløp i ei lita løype med start og mål ved festivalområdet på Revetal. Løpet arrangeres kl. 13.00 - påmelding ved start. Alle får medalje og saft etter målgang.

Arrangør er Ivrig sammen med Re kommune. Det meldes om fint vær lørdag så Ivrig ser fram til at mange barn benytter seg av dette tilbudet denne lørdagen .

Søndag er det klart for nok en skikafe på Våle prestegård. Våle historielag åpner kafedøra kl.12.00 på søndag formiddag. Mange var innom skikafeen forrige søndag, og fikk seg noe varmt å drikke og noe godt å spise - enten det var vafler, kanelstenger, brødblingser, pølser eller annet snadder!
Dette besøket er virkelig å anbefale! Benytt dere av den flotte vinteren - ut på ski og ta turen innom prestegården på søndag!!!
Se forøvrig mer utfyllende artikkel om skikafeen her.


Disse tre unge karene syntes de hadde gjort seg fortjent til et besøk på skikafeen forrige søndag. Først noen kilometer på ski - så på kafe!


Disse sporene leder rett i kaffekjelen. ...og i pølsegryta!


Ikke snik i køen - det er nok til alle!

Ha en flott skihelg!

 

 

 

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift