To seire til Emil på Høydalsmo

...og Kolbjørn imponerte på sprinten

I helgen var det duket for en KM-helg langt inn i vår krets dypeste skoger. I NM-løypene fra 2002 på Høydalsmo kjempet våre ivrigløpere i sprint på lørdag og normaldistanse på søndag.

Syv løpere fra Ivrig hadde tatt turen til indre Telemark, og vi antar at de ikke angret på det. Litt kaldt var det på lørdagen, men kulden stoppet ikke disse. Spesielt ikke Kolbjørn (G14), som nok var den fra Ivrig som overbeviste mest denne dagen. En strålende andreplass fikk han under sprintprologen. Hans overordnede mener noe av suksessen ligger i at sprinten er såpass kort, at han ikke rekker å prate med andre under løpet... I finalen holdt det til en solid fjerdeplass.

Gratulerer til Kolbjørn - gøy å se fremgangen din!!!

På lørdagen deltok også Oscar og Andreas i 15-årsklassen (henholdsvis 8. og 9. plass). Herman kom på 5. plass i 13-årsklassen og Martinius på 7. plass i gutter 16. Kristoffer syntes det ble litt kaldt etter prologen og reiste derfor tilbake til hytta, fyrte opp i peisen og la seg under pleddet med en god bok og en varm kopp kakao med krem. Disse toppidrettsutøverne, altså!

Den som hadde støst grunn til å smile fra øre til øre i helgen, var nok Emil.
På lørdag klatret han øverst på pallen da han vant sonerennet i sprint, og på søndagen gjentok han det hele ved å ta en solid seier på dagens normaldistanse. Dermed ble det ny klatretur opp på øverste trinn på pallen! 
Gratulerer til Emil!!!

En annen som var fryktelig nære en klatretur opp på pallen, var Martinius. Han kom på en veldig gledelig 4. plass i 16-årsklassen, hvor forøvrig de fleste kanonene deltok. Med andre ord, så kan vi også regne Martinius som en liten kanon.


Noen ganger smaker fjerdeplass som seier, Martinius...

Ingen junior-VM på Kristoffer, men søndag ble det seier på Høydalsmo i det minste. Kanskje ikke like spennende som junior-VM, men seier er seier...
Andreas og Oscar stilte opp også på søndagen - drar man til Høydalsmo, så går man renn begge dager! Sånn er det med den saken! 5. plass til Andreas og 11. plass til Oscar!

Også på Kongsberg har våre røde ivrig-farger vært representert. Thea og Linus deltok på Kongsberg skifestival i helgen.
 

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift