Kristoffer og Markus klinket til med NYE knalløp i norgescupen på søndag

Begge imponerte med hhv. 4. og 12. plass! Og flere andre gode Ivrig-prestasjoner her og der i helgen

Men først og fremst: Ikke glem Biborennet til søndag, da!!! Meld dere på.

Ivrigløpere har gått skirenn både i Svarstad, Andebu, Sørkedalen og Beitostølen i helgen. Morsomt å se nye navn på listene: Olivia Grytnes Thornquist gikk muligens sitt første skirenn i helgen. (Nå er undertegnede ganske surrete til tider, så kanskje jeg tar feil, men uansett er det gøy at du går renn!)

Herman gikk renn både lørdag og søndag. Søndag fiikk han sitt beste resultat denne helgen, hvor fikk en 3. plass. Tredjeplass ble det også til Andreas på lørdag i Hofrennet. Søndag kom Andreas litt lenger ned på listen (10. plass), men ikke dermed sagt at søndagens løp var noe dårligere. Tvert i mot, i Lauritz Bergendahls minneløp i Sørkedalen deltok det rett i underkant av 40 løpere i hans klasse.

Gustav Norman og Thorben gikk også Andeburennet og fullførte i god stil. Thea og Anne Sofie gikk inn til hver sine 4. plasser i sine grupper under søndagens Andeburenn i - ja, Andebu.

Så til rosinen i pølsa, eller toppen av kransekaka eller plommen i egget om dere vil: Norgescupen på Beitostølen:
Vi bøyde oss i støvet etter 10 kilometeren til Kristoffer på fredag, som det luktet svidd av, og jammen lå det en eim av kruttlukt over skistadioen også etter at Kristoffer hadde gått i mål etter sin 15 kilometer søndag morgen. Fredag hadde han ryggen til en juniorlandslagsløper gjennom hele løpet, men i dag måtte han gjøre jobben selv, og den jobben klarte han utmerket! Inn til 4. plass i eldste juniorklasse er ikke annet enn imponerende! Vi gratulerer nok en gang med karrierens FORELØPIGE høydepunkt!!!

Et par timer senere fulgte Markus opp med sitt FORELØPIGE høydepunkt i sin karriere. Etter de første fem kilometerne på sin 10 kilometer, lå Markus an til en 14. plass, men etter en sterk andrerunde gikk han seg opp to plasser og endte på en meget gledelig 12. plass i konkurranse med 170 andre. Kun 15 sekunder unna en topp 6-plassering!
Så må det også nevnes at Markus og Kristoffer begge gikk videre fra prologen under lørdagens sprint. Begge røk dessverre ut i sine kvartfinaler.

Til sammen sanket Kristoffer, Tiril og Markus med seg 151 norgescuppoeng i helgen. Ikke dårlig av "lille" Ivrig, som i helgen må sies å være ganske så stor!

Vi gleder oss til nye renn med både store og små!

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift