Knallsterkt løp av Kristoffer på Beitostølen

Også Markus og Tiril imponerte

Foto: Rolf Grytnes uten fotoapparat

IL Ivrig stod for tre plasseringer som resulterte i poeng i norgescupen under fredagens klassiskrenn på Beitostølen.

Aller raskest av våre løpere var Kristoffer, som gikk ut 15 sekunder før juniorlandslagsløper Harald Østberg Amundsen.
Kristoffer ble tatt igjen av Amundsen etter kun en snau kilometer, og de fleste av oss langs løypa trodde nok at da han kom tilbake fra de dype Beitostølskogene, ja, da var nok den ryggen sluppet. Men, neida! Ut av skogen lå fortsatt Kristoffer - i sin svenske landslagsdrakt(!) - klistret i ryggen på mr Amundsen.  Og frekk som han var, rykket han i siste bakken og slo han dermed i spurten.
Løpet holdt til en imponerende 5. plass i dag - kun 16 sekunder fra pallen. Vi bøyer oss i støvet for et vanvittig bra løp og for en herlig skiløper!!! Gratulerer Kristoffer!


En annen Ivrigløper som var fornøyd i dag, var Tiril som også sikret seg verdifulle poeng i norgescupen. I dag ble det en fin 21. plass, med kun minuttet opp til pallen.

Markus har for vane å gå fra sykdom til sterke resultater. Skal ikke kimse av litt forkjølelse som forberedelse til norgescuprenn. Rimelig spent var han nok da han stod på startstreken, men det viste seg raskt at kroppen fungerte ganske så bra, allikevel! 23. plass i dag og trygt innenfo poengplass!

Fra Ivrig stilte også Henriette (brøt) og Tor Anton(126).
Fullstendig resultatliste finner der her.

I morgen er det sprint, fristil og søndag avsluttes helgen med 5- og 10-kilometer for hendholdsvis kvinner og menn. Eller jenter og gutter om man  vil...

 

 

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift