Henriette tildelt Kongeparets jubileumspokal 2017 for Telemark og Vestfold skikrets

Vel fortjent, Henriette!

Foto: Stian Ormestad, ReAvisa

Under høstmøtet for Telemark og Vestfold skikrets denne uken, ble Henriette Olsen Kaale, IL Ivrig tildelt årets jubileumspokal for vår skikrets. Denne pokalen - som deles ut hvert år - er en hedersbevisning som skal være en inspirasjon for juniorløpere som viser holdningsskapende engasjement og som bidrar og arbeider for skiidrettens verdigrunnlag og visjon "Mange gode og glade skiløpere"

Kriteriene som ble vektlagt var bla.:
- Inkluderende
- Humørspreder
- Deltagende
- Rette verdier
- Fair Play
- Ambassadør for sporten
- Stort frivillig engasjement og uegennyttig innsats for skiidretten
- Sportslig resultat (lite vekting)

Tradisjonen med denne utmerkelsen startet i forbindelse med Kongeparets 75-årsjubileum da Norges skiforbund valgte å overrekke Kongeparet en gave knyttet til en hedersbevisning til unge utøvere i krets, fremfor en gave til selve Kongeparet.

Innstillingen som ble lagt til grunn ved utdelingen:

Henriette har i en årrekke vært hardtsatsende innenfor langrenn og i tillegg vært en særs god brobygger på tvers av klubb, skole og alder.

Henriette har vært - og er en blid og utadvendt utøver, godt likt på samlinger og på renn. Alltid med gode og vennlige ord mot konkurrenter og vennlige heiarop langs løypa når hun har gått sine distanser.

I tillegg kan det også nevnes at Henriette er en særs takknemlig person. I god stil går hun alltid innom smørebodene og gir ros på ski og prepp, etterfulgt av en god klem.

Henriette er et godt forbilde for skiidretten!

Vi gratulerer Henriette med jubileumspokalen!

FØLG LØYPEMASKINENE I RE

http://skisporet.no/vestfold/turloyperirekommune

 

Booking av lokaler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift