Skikafe på Våle prestegård

Søndag 4. februar (og de tre neste søndagene)

Helgens store lokale skibegivenhet er søndagsåpen skikafe på Våle prestegård.

Fra kl. 12 - 15 førstkommende søndag åpner Våle Historielag sin Høgstue fra 1641 som er den eldste høgstue som er registret i Norge. Her er det fantastiske flotte rom der skiløpere kan komme innom for servering av diverse eller bare se hvor flott det er der.

Klikk her for fakta om Våle gjestegård.

Det blir bålpanne ute, fyr i bakerovnen og egen omvisning hvis noen ønsker dette.

Alle skiløypene som Ivrig har ansvaret for, blir kjørt opp og det er/blir kjørt egen løype inn gjennom tunet på Prestegården.

Skiløypa går innom nærmest alle byggefelt i gml. Våle i tillegg til Skjeggestadåsen, så de fleste kan spenne på seg skia der de bor, og kan gå sammenhengende i løyper fram til Prestegården. Hvis man vil ha kortere tur kan man f.eks kjøre til Bibo og derfra gå til Prestegården, evt. en litt lengre runde. En kan også kjøre til Prestgården, parkere der og enten gå en kortere eller lengre runde derifra eller bare være tilstede på prestegården og kose seg der i det fine vinterværet som er meldt.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Våle historielag og IL Ivrig. Det skal nå være 4 søndager på rad der det er Søndagsåpen Skikafe .

Håper mange vil benytte seg av dette tilbudet.

Se forøvrig ReAvisa sin fyldige artikkel om skikafeen på Våle prestegård

Oversikt over oppkjørte løyper i distriktet:

Ryksåsen - Revetal

Bibo - Linnestad

Ryksåsen - Skjeggestadåsen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift